fortsæt til indholdet

Firmaaftaler

 

Til virksomheder tilbyder Sundsport både etablering af individuel rådgivning til den enkelte ansatte og pakkeløsninger som aftales specifikt. Det kan eksempelvis være:

 

Foredrag og undersøgelse:

Foredragsseance om træning og skader efterfulgt af en individuel undersøgelse af den enkelte medarbejder.

Foredragsemne, vinkling og form aftales med virksomheden. Se i øvrigt under Foredrag.

I undersøgelsen ses detaljeret på evt. disponerende faktorer for at pådrage sig en skade, ligesom skaden diagnosticeres. Der rådgives om hensigtsmæssig træning og skadesforebyggelse.

Er der min. 6 tilmeldte til efterfølgende undersøgelse, kan denne foregå ude på selve virksomheden.

 

Pris:

Foredrag: kr. 8000.-

Undersøgelse: kr. 600.- / stk.

 

Rådgivningspakke:

Sportsudøveren og motionisten, der træner op til en bestemt konkurrence (ex. Marathon, Eremitageløb, DHL 5km. stafetten) har ofte stort udbytte af en rådgivningspakke, hvor de aftalte konsultationer fordeles i træningsperioden op til konkurrencen. Det giver udøveren mulighed for at få afklaret de spørgsmål om træning og skader, som opstår undervejs, ligesom mange overbelastningsskader kan tages i opløbet, forebygges, og derved sikre, at man kan gennemføre konkurrencen for fuld kraft.

 

Rådgivningspakken tager udgangspunkt i den enkeltes aktuelle behov og problemstillinger og giver mulighed for løbende vedledning i forhold til træning, skadesbehandling, skadesforebyggende tiltag og valg af korrekt udstyr (eks. løbesko). En rådgivningspakke med eksempelvis 3 seancer kan her være meget relevant.

Pris aftales individuelt