fortsæt til indholdet

Udgivelser

Christian Neergaard har skrevet flere bøger om forebyggelse og behandling af sportsskader samt været medforfatter på både lærebøger til fysioterapeuter og fag-håndbøger.

Gennem flere år har Christian også skrevet fast for Politiken og Ekstra Bladet om løberelaterede emner. Her kan du se et udpluk af de mange artikler og de bøger, som Christian har skrevet og været medforfatter på.

 

Christian Neergaard har siden 2001 jævnligt skrevet for magasinerne I Form og Aktiv Træning. Har desuden skrevet for Euroman og medvirket i artikler om løb i adskillige andre magasiner. 

Artikler Euroman -aktiv Træn Til Site

 

Fra 2009-2011 skrev Christian for Ekstra Bladet. Han havde en ugentlig dobbetside, hvor han skrev om løberelaterede emner, testede løbeudstyr og stod for Løbeskolen. Her fulgte han løbemotionister gennem længere perioder og vejledte dem i træning og skadebehandling frem til deres mål. Christian stod også for Løbekolens brevkasse, hvor han besvarede spørgsmål om træning og løbeskader. 

EB Artikler 8 Stk Faerdige Version Til Site

 

 I fire år var Christian tilknyttet Politiken, hvor han i sportssektionen skrev over 100 helsides artikler om træning, behandling og forebyggelse af primært løbeskader. Fungerede i disse år som Politikens løbeekspert.

 

Pol Artikler - Færdig Opsætning

 "Tape dig selv !" (Munksgaard, 2012) giver praksis anvisninger på mere end 50 forskellige tapeteknikker med både fast sportstape og den elastike, farvede kinesiotape. Bogen opsummerer også evidensen på området. En sjov og anderledes bog at lave, da vi bl.a. brugte en hel uge i fotostudiet på at optage tapeeksemplerne.

Tapebog - Bogpræsentation 1

           Tapening Fra Fotostudie - Billedfrise

 

 Gyldendals Løbebog - Bogpræsentation

Sportsskadebog - Præsentation

Basisbog I Fysioterapi - Bogpræsentation 

Massagebog - Præsentation

 

        Løberens Håndbog 2